kérjen ajánlatot

Weboldal készítés

Weboldal készítés menete

Igényfelmérés

Legyen cége székhelye Szeged, Budapest, Miskolc, Debrecen, Pécs, vagy bármelyik magyar település, weboldalát egyszerűen és gördülékenyen megtervezzük.
Az igényfelmérés egy közös ötletelés, így ezután megvizsgáljuk, hogy mivel lehet az Ön célját még hatékonyabbá tenni, és milyen programozási munka szükséges az elkészítéséhez. Fontos célunk, hogy ne csak igény alapján dolgozzunk, hanem ötleteinkkel segítsük ügyfeleinket a sikeres, és hosszú távú együttműködés érdekében. Ezért is a tárgyaláson nem programozóval, hanem marketing szakemberrel fog egyeztetni.

Ajánlattétel

Az igényfelmérés után pontos ajánlatot adunk weboldal elkészítésére. Ezen felül nem merülhet fel plusz költsége Önnek, kivéve természetesen ha további igény merül fel. Ajánlatunkban már 5 grafikai tervet is javaslunk, melyek a tevékenység és programozás szempontjából megfelelőnek látunk.

Szerződéskötés

Ha meggyőztük ajánlatunkkal, hogy velünk valósítsa meg weboldalát, akkor egy hosszabb találkozó keretein belül átolvassuk és aláírjuk a szerződést, melyhez csatolunk egy előleg számlát. Előlegként a weboldal teljes összegének 20%­át kérjük. Ha a weboldal elkészül, és Ön elégedett vele, csak akkor kell kifizetnie a maradék 80%­ot. Fontos, hogy minden ügyfelünknek egyedülállóan elégedettségi garanciát biztosítunk , így csak akkor kell Önnek fizetnie, ha maradéktalanul azt kapta Tőlünk, amit megrendelt.

Weboldal tervezés

A szerződéskötéssel egy időben történik. Közösen megtervezzük a weboldal összes elemét, melynek fő szempontja mindig az weboldal hatékonysága. A tervezés közben készül Önnek egy „házifeladat” lista, melynél csupán a weboldal kép és szöveges részeit kell Önnek otthon kitalálni. Ezeket minden esetben marketing szakemberünk leellenőriz, és ha kell javasol.

Weboldal készítés

A fejlesztői csapatunknak továbbítjuk az összes anyagot, mely a weboldal elkészítéséhez szükséges. A programozási munka általában 2 hét.

Weboldal átadása tesztelésre

A kész weboldal átadjuk Önnek tesztelésre, ahol minden funkciót kérünk, hogy Ön is ellenőrizzen le. Ha felmerülnek módosítási kérések, akkor 1 összegző e­mailen kérjük annak leírását.

Weboldal elfogadása, élesítés

Ha Ön teljesen elégedett, és elfogadja weboldalát, akkor a megbeszélt domain­en élesítjük azt. Ha régi weboldalát cseréljük le modernebb, fejlettebb verziónkra, akkor előkészítjük a tárhelyet az élesítéshez, így 1 pillanat alatt fog kicserélődni, megújulni weboldala. Ennek eredményeként a keresőmotorokban nagy valószínűséggel nem fog történni visszaesés.

Kérje ingyenes tanácsadásunkat.

Tovább