kérjen ajánlatot

Webáruház készítés

Webáruház készítés menete

2016-ig elsősorban Szegeden készítettünk webáruházakat, mely mára teljesen országossá vált egyszerű online chates tervezési módszerünk segítségével, legyen cége székhelye Budapest, Miskolc, Debrecen, Pécs, Győr, vagy az ország bármely településén.
A webáruház jellemzően ugyanazzal a folyamattal készül el, mint a weboldal. Ha a weboldal készítés menüpontot még nem olvasta el, akkor javaslom, hogy tegyen egy kitérőt a teljes kép érdekében.

Adminisztrációs felület

Közös célunk, hogy jól működő webáruház készüljön Önnek, amivel napi több órában kell majd együtt dolgozni. Sajnos az ajánlatnál az ügyfelek ritkán nézik meg, hogy mennyire kényelmes és egyszerű a webáruház adminisztrációs paneljének kezelése. Az Innovip.hu fejlesztő csapata kiemelt fontossággal kezelte az adminisztrációs panel ergonómiáját, így egy látványos, és egyszerűen kezelhető felületen tudják ügyfeleink online üzletüket egyengetni.

Mobilra optimalizáltság

Webáruházát teljesen mobil optimalizáltan készítünk el, hogy vásárlói kényelmesen tudjanak mobil eszközökről is vásárolni, és jó értékelést kapjon a Google-től. Ez a lépés nagyon fontos egy hatékony és sok bevételt hozó webáruház készítésénél.

Egyedi megoldások

Nálunk nem kell keretek között gondolkodnia. Webáruházát teljes mértékben az Ön igényeire szabjuk, és a legmodernebb programozási megoldásokkal segítjük annak eredményességét.

Professzionális üzemeltetés

Egy jó üzemeltetés legalább annyira fontos, mint a webáruház elkészítése. Sajnos sokan ezt akkor tapasztalják meg, amikor probléma esetén a weboldal készítő nem tud segíteni, és így a már kifizetett webáruházat ki kell dobni. Az Innovip.hu Kft-nél üzemeltetési kérése maximum 3 napon belül elkészítésre, vagy egyeztetésre, hogy webáruháza működése zökkenőmentesen történjen.

Kérje ingyenes tanácsadásunkat.

Tovább