kérjen ajánlatot

Vállalatirányítási rendszer

Nemcsak weboldal és webáruház készítésben tudunk a segítségére lenni, hanem a vállalatirányításban is komplett megoldást tudunk adni kereskedők részére, cégünk másik ágának köszönhetően.
OVIP vállalatirányítási rendszerünk olyan modulokból és funkciókból épül fel, amelyekkel a legteljesebben kiépített szinkronizációval kezelheti weboldalát, ezzel optimalizálva webáruháza működését, gyorsítva és könnyebbé téve a munkavégzést. Lépjen szintet a webshop kezelésben!

Professzionális számlázó program

Megmutatjuk, hogyan tudja automatizálni, hatékonyabbá tenni számlázását.
Ütemezett bizonylatok, fizetési felszólítások beállítása, tömeges számlakészítés, PTGSZLAH betöltés, NAV online számlaszinkron!

Bővebben

Raktárkezelő program bolti modullal

Egyszerű kezelhetőség, rengeteg funkció a pontosságért és a gyorsaságért
Vonalkód kezelés, tömeges bevételezés, címkenyomtatás, szavatosságkezelés és még rengeteg hatékony funkció!

Bővebben

Miért az OVIP? Ismerje meg előnyeinket!

Felhő alapú programunkat bármikor, bárhonnan elérheti, a mobiloptimalizált megjelenés biztosítja, hogy tableten és mobilon is elérhesse felhasználóbarát kezelőfelületünket. Mindehhez pedig nem is szükséges mélyen a zsebébe nyúlnia, hiszen rendszerünket kedvezményes havi díjas konstrukciókban kínáljuk!

Bővebben

Webáruház szinkronizációval

Spóroljon időt automatizált webáruházával. Nem kell többet külön számlát készíteni, raktárát kezelni, vagy partnert felvinni online rendeléseinél.
Az OVIP Magyarország egyik legteljesebb szinkron kapcsolatát képes kiépíteni webáruházával, ami biztosítja az automatikus számlázást, pontos készletkezelést és a teljes termék szinkronizációt.

Bővebben

Tekintse meg teljes modulkínálatunkat, és győződjön meg programunk hatékonyságáról, kérje ingyenes demóverziónkat!

Tovább