kérjen ajánlatot

Rólunk

Kik vagyunk mi?

Az Innovip.hu Kft. egy fiatal, családias kis IT cég, hatalmas tervekkel és kreatív ötletekkel. A programozástól kezdve, a marketingen át a szövegírásig, és grafikai munkálatokig bezárólag, azon dolgozunk, hogy megvalósítsuk a megálmodott weboldalakat. Ügyfeleinkkel együtt gondolkodunk és tervezünk, az elképzelésük megvalósításához szakértelmet biztosítunk, hogy az ötleteket formába öntsük! Cégünknél központi szerepet játszik a kommunikáció, meghallgatjuk az ötleteket, ám ha szükséges tanácsokat adunk és javasolunk is.
Nálunk nincsenek keretek és határok sem: nem használunk keretrendszereket, mert nem hiszünk benne, hogy az elképzeléseket korlátok közé kellene szorítani. Egyedi weboldalakat készítünk, még egyedibb igényekre. Ugyanakkor mi is folyamatosan fejlesztünk és fejlődünk, hiszen egy olyan szakmában dolgozunk, ahol napról napra újabb és újabb lehetőségek nyílnak meg, mi pedig szeretjük megragadni és hasznosítani ezeket a potenciálokat.

Innovip, mint innováció

Manapság a programozás terén már napi szinten új lehetőségek nyílnak meg, így a legfontosabb erényünk ezen a területen csak az innovatív gondolkodás lehet. Mind weboldal, mind webáruház készítés során az innovációt igyekszünk szem előtt tartani: oldalainkat ezért is nem keretrendszerekben készítjük, hanem egyedi fejlesztéssel, teljesen Ügyfeleink igényeire szabva, hogy technikai akadályai se legyenek a megvalósításnak.
Saját fejlesztésű webáruház motorunk jelenleg több olyan fejlesztést is takar, melyben regionálisan piacvezetők vagyunk, és ügyfeleink maximális hatékonysággal tudják megalapítani online vállalkozásukat. Azonban sosem tekintjük késznek rendszereinket, hiszen mindig van új ötletünk, a fejlesztés és a fejlődés sosem fog megállni, ott a lebeg előttünk az állandó célunk, az innováció!