Ahonnan indultunk

Cégünknél 2009 óta foglalkozunk programozással és mint sokan mások mi is weboldalak készítésével kezdtük pályafutásunkat. 2014-ben készítettük el önálló webáruház motorunkat, amely azóta már több száz webshop működését irányítja. Mindeközben egy olyan ERP szoftver ötletének kidolgozásán is munkálkodtunk, amely a kisebb cégeknek is elérhető és minden ízében a modernséget és a hatékonyságot sugallja. Ebből az ötletből született meg az OVIP, melynek fejlesztését 2015-ben kezdtük meg és elkészítésén három éven át dolgoztunk fáradhatatlanul. Végül 2018-ban az OVIP elkészült és készen állt az indulásra.

Ahonnan indultunk
Itt tartunk most

Itt tartunk most

Az OVIP indulásától kezdődően az ügyfél igények alapján folyamatosan újabb és újabb funkciókkal bővült vállalatirányítási rendszerünk. Többek között ez is hozzájárult ahhoz, hogy 2022-re már több, mint 300 cég választotta az OVIP-ot vállalatirányítási rendszerének. Az OVIP folyamatos fejlesztése mellett számos egyedi webes program elkészítését is vállaltuk, míg végül az OVIP és az egyedi programok ötletét ötvözve 2023-tól kezdődően közép-és nagyvállalatoknak szánt, az OVIP alapjaira épülő, de teljes egészében cégre szabott megoldásokat tartalmazó egyedi fejlesztésű ERP szoftverek készítését is vállaljuk.

Küldetésünk

Célunk, hogy magas minőségű, hatékony, platform független programokat készítsük, melyek használatában a felhasználók is örömüket lelik. Az egyes projektek esetében kiemelten fontosnak tartjuk, hogy potenciális ügyfeleink már az első kapcsolatfelvételkor korrekt és pontos tájékoztatásban részesüljenek. Együttműködésünk alatt pedig kéz a kézben segítjük őket az igények pontos felmérésével, a megálmodott szoftver megtervezésében és az esetlegesen felmerülő egyéb problémák megoldásában.

Küldetésünk

Amiben segíthetünk

Egyedi ERP szoftver készítés

Egyedi ERP szoftver készítés

Egy kizárólag Önnek készített szoftver, amely minden részletében igazodik vállalata működéséhez.

Webáruház készítés

Webáruház készítés

Saját fejlesztésű webshop motor és testre szabható funkciók a szuperhatékony webáruház üzemeltetéshez.

Egyedi webes program fejlesztés

Egyedi webes program fejlesztés

Egyedi felhőalapú programok készítése az ötleteléstől egészen a megvalósításig.

OVIP vállalatirányítási rendszer

OVIP vállalatirányítási rendszer

Egy komplex all-in-one megoldás a mindennapi kereskedelmi és vállalati folyamatok kezelésére.

Felkeltettük érdeklődését?

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén és tudjon meg többet szolgáltatásainkról!

Érdeklődés küldése