Tudja meg, mire számíthat az együttműködésünk során!

Nem árulunk zsákbamacskát! Az alábbiakban pontról-pontra megismerheti, hogyan zajlik nálunk az egyedi ERP szoftver készítésének folyamata az első telefonbeszélgetéstől egészen a szoftver átadásáig!

Egyedi ERP készítés

Lépésről lépésre

Igényfelmérés

Egy találkozó keretében átbeszéljük az Önök céljait és tervezett szoftverrel kapcsolatos igényeiket, elképzeléseiket.

Folyamatfelmérés

Professzionális folyamatfelmérés során kollégánk személyesen ellátogat vállalatukhoz, ahol a vállalat minden egyes munkafolyamatát közösen elemzik.

Árajánlat

A folyamatfelmérést követően az előzetesen leegyeztett igények alapján elkészítjük személyre szóló, Forint pontos árajánlatunkat.

Szerződéskötés

Az árajánlat elfogadását követően kerül sor a szerződéskötésre. A szerződésben az egyes munkafolyamatok elvégzési határidejét pontosan kijelöljük.

Szoftverfejlesztés

Fejlesztőcsapatunk a szerződésben lefektetett igények alapján megkezdi a szoftver tervezését és annak fejlesztését.

Szoftvertesztelés

A szoftver elkészítését követően megkezdjük az elkészült szoftver tesztelését az esetlegesen felmerülő hibák kiszűréséhez és javításához.

Szoftver átadás

Csapatunk az elkészült, letesztelt, hibamentes szoftvert átadja a Megrendelőnek. A szoftver beüzemelésében segítséget biztosítunk.

Érdekli, mire számíthat a szoftver átadás után?

A szoftver elkészülte után további szolgáltatásként vállaljuk az elkészült szoftver kollégáknak történő helyszíni betanítását, valamint a szoftver rendszeres időközönkénti karbantartását.

Érdekli, mire számíthat a szoftverátadás után?

Szeretne velünk együtt dolgozni?

Szimpatikus a munkafolyamatunk és szeretne velünk együtt dolgozni? Vegye fel velük a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy kattintson a lenti gombra és küldje el érdeklődését weboldalunkon keresztül!

Érdeklődés küldése