kérjen ajánlatot

Google Adwords

Fontos, hogy egy minőségi weboldalt/webáruházat meg is mutassuk célpiacunknak, ezért elkészült oldalainkat segítjük marketing szolgáltatásunkkal, amihez a google adwords hirdetési rendszert használjuk.

Google adwords-ről dióhéjban:

Jól jelzi szerepét, hogy ma messze a világ vezető online hirdetési csatornája. Ezeknél a hirdetéseknél kattintás után fizet az ügyfél, vagyis csak akkor kell fizetni, ha a látogatónak annyira érdekes a hirdetés, hogy rá is kattint, a megjelenésekért külön nem kell fizetni.

Miért érdemes szakértőkkel működtetni adwords alapú hirdetéseinket:

A kattintási összeg (CPC) két dologtól függ:


  • - licit mértéke (hány forintot szánunk egy kattintásért)
  • - minőségi mutató (itt lép be a szakértő szerepe)

Minőségi mutatót az adwords az alapján határozza meg, hogy mennyire releváns a hirdetés, a weboldal, a kulcsszó a hirdetést megtekintő személy számára. Mivel ez meghatározza a kattintásonkénti költséget, így könnyen megeshet, hogy egy jól beállított adwords kampány jóval olcsóbban kapja meg az első pozíciót, mint más versenytársa. Ezért lehet igaz az, hogy a szakértő jóval olcsóbbá tudja tenni a Google Adwords hirdetési költséget, mint ha nem hozzáértőként a felajánlott Adwords robotot bízzuk meg ezzel.

Google adwords szolgáltatásunk:

Egy előzetes felmérés és interjú után előkészítjük Adwords kampányát. Ennek díja egyszerű 20.000Ft+áfa. A folyamatos szolgáltatás díja a hirdetési összeg 20%-a, de minimum 15.000Ft+áfa.

Mit kap a szolgáltatási díjért:


  • - adwords kampányának folyamatos felügyeletét és kezelését
  • - azonnali reagálást a változásokra, hogy még hatékonyabb legyen hirdetés
  • - rendszeres egyeztetés és konzultációs lehetőség szakértőinkkel