kérjen ajánlatot

Érdekességek

Spóroljon órákat egy jó webáruház szinkronnal!

webáruház szinkron

Egy webáruház kezelése nem gyerekjáték: termékfeltöltés,- és módosítás, készletellenőrzés, rendelések kezelése, és még sorolhatnánk megannyi munkafolyamat vesz igénybe naponta hosszú órákat. Mindennek az irányítására egy átfogó, könnyen és gyorsan kezelhető rendszerre lenne szükség, amelynek még ráadásul tökéletes összhangban kell működnie weboldalával is. Ha úgy gondolja ez szinte lehetetlen, akkor hadd mutassuk be Önnek az OVIP-ot!

OVIP online vállalatirányítási rendszerünk számos olyan modult tartalmaz, amely kimondottan kereskedőknek és webáruház üzemeltetőknek készült. Az ő speciális igényeiket figyelembe véve alkottuk meg raktárkezelő programunkat, bolti és rendelések modulunkat, összhangba hozva számlázó programunkkal és partnerkezelőnkkel. Több éves weboldal és webshop készítési tapasztalatainknak köszönhetően pedig, mindezen programokat és funkcióikat tökéletes összhangba tudjuk hozni webáruházával, hogy vásárlói mindig az aktuális, naprakész információkkal találkozzanak, rendelésüket gyorsan leadhassák, Ön pedig hatékonyan feldolgozhassa azokat.

Hogyan tud Önnek időt spórolni az OVIP-pal történő webshop szinkron?
  • Elegendő lesz csak egy helyen kezelnie a termékeit, nem kell feltölteni külön a vállalatirányítási rendszerbe és a weboldalra is, hiszen rendszerünk minden lehetséges adatot meg tud adni egy termékről.
  • Új terméket elég egyszer létrehoznia a raktárkezelő programunkban, szinkronizációval innen a webáruházba is azonnal megjelenik!
  • Weboldalával folyamatosan szinkronban van az árukészlete, ha egy termék elfogyott a raktárból, a vásárló nem fogja tudni megrendelni az oldalról, így elkerülve az esetleges félreértéseket.
  • Minden rendelése egy helyre fut be, az OVIP-ban tudja az összeset kezelni, nincs szükség más programokba ki-be lépkedni.
  • A beérkezett rendelésből automatikusan készíthető számla, amelybe a rendszer áthúzza a megrendelő adatait, így nem kell a partneradatokat újra és újra felvinni.

A jelenleg piacon lévő vállalatirányítási rendszerek között nem sok akad, amelyik ennyire szerteágazóan ismeri és igazodik is a weboldalak és webáruházak felépítéséhez, mint az OVIP vállalatirányítási rendszer.
Mivel cégünk fő tevékenysége a weboldal készítés, így bátran valljuk, hogy mindent tudunk a felmerülő igényekről és lehetőségekről, amelyek egy webshop működtetéséhez kapcsolódnak. Ha szeretné vállalkozását és webáruházát szakértő kezekben tudni, keressen minket elérhetőségeinken!

Vissza