kérjen ajánlatot

Érdekességek

Miért kell minőséget sugalló grafika?

Ha véletlenszerűen megnézünk ma 10 weboldalt, akkor maximum 2-3 olyan weboldalt fogunk találni, ami minőséget sugall, és látszik, hogy foglalkoztak vele. 
De miért fontos a jól kinéző grafika?

Az egyik fő ok az, hogy a céget képviseli, ezáltal a céget minősíti. Mi emberek úgy működünk, hogy az adott információkból alkotunk egy véleményt. Ha rendelünk egy ebédet, és egy koszos autóval hozza ki egy nem túl ápolt kinézetű futár, akkor az agyunk azt mondja, hogy ezt az ételt bizony egy koszos helyen készítették.

Ha felmegyünk egy weboldalra, és a kinézet gagyi, akkor az adott információ miatt a céget is gagyinak fogjuk gondolni legyen az a régió legfejlettebb technológiával rendelkező cége. 
Így működünk!

Érdemes törekedni arra, hogy azt sugallja a weboldalunk, amilyen, vagy amilyennek szeretnénk a vállalkozásunkat. Természetesen ez azt is jelenti, hogy nem csak szépnek kell lenni, mert például egy építőipari cégnél nem lehet ugyanazokat a stílus elemeket használni, mint egy kozmetikai szalonnak.

A grafikai tervezésnél vegyünk igénybe egy szakembert, mert ha egy programozót bízunk meg vele, vagy saját magunk próbáljuk megalkotni, akkor annak az esetek nagy részében nem lesz túl szép eredménye. Lehet a motorháztető alatt bivaly erős motor, ez már senkit sem fog érdekelni, hiszen az első benyomást már megkapta, és az online látogató gyakran elhagyja ilyenkor az oldalt.

Vissza