kérjen ajánlatot

Érdekességek

Spóroljon órákat egy jó webáruház szinkronnal!

Egy webáruház kezelése nem gyerekjáték: termékfeltöltés,- és módosítás, készletellenőrzés, rendelések kezelése, és még sorolhatnánk megannyi munkafolyamat vesz igénybe naponta hosszú órákat.

Elolvasom

Miért fontos a reszponzív, mobilbarát weboldal?

2015. április 21-e után már kijelenthető, hogy nem fontos, hanem kötelező a reszponzív, azaz mobilbarát weboldal, hiszen a google a változtatása után, minden olyan weboldalt, ami nem reszponzív megbűntet hátrasorolással.

Elolvasom

Fő a változatosság: frissítsük weblapunk tartalmát!

Ebben a témában a kérdés egészen ott kezdődik, hogy technikailag megvan-e a lehetőségünk módosítani weboldalunk tartalmát. A honlap tulajdonosok cégük webes felületének elkészítése előtt, minden bizonnyal találkoztak a kérdéssel, hogy statikus vagy dinmaikus weblapot szeretnének-e?

Elolvasom

Webáruházak térnyerése

Lassan már Magyarországon is teljesen természetessé válik az online vásárlás, annak ellenére, hogy néhány éve még sok kérdés és viszonylag nagy bizalmatlanság övezte ezt a lehetőséget.

Elolvasom

Segítsük a látogatót, hogy mindent megtaláljon!

Sok receptet láthattunk, hallhattunk már a sikeres weboldal elkészítéséhez, ám a hozzávalók közül az egyik legfontosabb, az egyszerűség. Mit is jelent ez?

Elolvasom

Webáruházak forgalmának növekedése.

A 2013-as év rendkívül erős növekedést mutatott a hazai webáruházak forgalmában. Ezek dinamikája megelőzi az előző évek fejlődését is. Nézzük meg a számokat!

Elolvasom

Tanuld meg otthon, vagy bízd szakemberekre?

Minek készíttetni weboldalt, webáruházat, amikor már ingyen is pofon egyszerűen ezt megteheted. Sokan belevágnak, és ha el is sikerül készíteni a weboldalt, nem volt egy fáklyás menet. De akkor mégis szakemberre bízzam?

Elolvasom

Miért kell minőséget sugalló grafika?

Egyre jobban odafigyelnek a cégek, hogy a weben is minőséget sugalló kinézetük legyen. De miért is fontos ez annyira?

Elolvasom